30.9.07

Maanantain kokous Keski-Suomen talolla

Maanantaina on Keski-Suomen talolla keskisuomalaisten kansanedustajien kokous. Esilletulevat lasten hyvinvoinnin ajankohtaiset haasteet. näitä esittelee lapsiasiainvaltuutettu Maria-Kaisa Aula. Hän valottaa myös omaa tehtäväkenttäänsä. Maria-Kaisa Aula on ollut itsekin kansanedustaja Lapin vaalipiristä. Olin samaan aikaan eduskunnassa vaalikauden 1999-2002.
 
Muita asioita kansanedustajakokouksessamme Jyväskylässä ovat sosiaalipalvelut kuntien muutosprosesseissa. AQlalla halutaan keski-Syuomesta valtakunnallisen osaamisen kärki. Asiaa esittelee erikoistutkija Liisa Heinämäki. Lisäksi käymme tutustumassa nuoreten taidetyöpajaan Kyllikinkatu 1:ssä Jyväskylässä.
 
Illalla olen Keuruun kaupungin paikallisliikennetyöryhmän kokouksen puheenjohtajana kaupungintalollamme. Haluaisin parempaa paikallisliikennettä kuin, mitä budjettimme voi tarjota. Eduskunnassa olen lukuisia kertoja esittänyt arvonlisäveron poistoa matkalipuista ja liikenteenharjoittajille verovapaata polttoainetta. Näin voitaisiin pitää lippujen hinnat ja liikenteen harjoittajien kulut alempina. Tämä lisäisi joukkoliikennettä ja sen käyttöä. Näin väitän.

Ei kommentteja: