24.4.08

Kiitos vierailusita ja tervetuloa uudelleen!

Vieraanani oli eilen keskiviikkona 23.4. tärkeällä asialla oleva "Isien ääni"-ryhmä, joka toi esille huolensa nuorten ja lapsiperheiden pahoinvoinnin lisääntymisen. VaikkaElämme vaurainta aikaa mitä Suomessa on kenties koskaan nähty. Samanaikaisesti lasten ja nuorten pahoinvointi, työssäkäyvien uupumus, masennus, syrjäytyminen ja erilaiset päihderiippuvuuksien aiheuttamat sosiaaliset ongelmat lisääntyvät räjähdysmäisesti. Hyvinvointiyhteiskunnassamme voidaan pahoin, missä vika?
 
Näistä asioista keskustelimme ja mukana oli kansanedustajia ja alussa meitä tervehti myös Ministeri Hyssälä.
 
Suomen tulevaisuus ei saa murentua heikon arvopohjan takia ja siinä yhteiskunnan on otettava lujempi ote. Myös vanhemmuutta tulisi kunnioittaa ja tukea paremmin.
 
Avustajani Katri Mansikka-aho hoiteli vierailun käytännön asiat ja vierailu sujui erinomaisesti. "Isien ääni"-ryhmä tulle vierailemaan eduskunnassa taas uudelleen ja koen tämän upeana asiana!
 
Nuorten Parlamenttikin kokoontui Eduskunnassa ja itse olin Pohjoismaiden Neuvoston kokouksessa Norjassa, mutta avustajani otti vastaan Keuruun edustajat, kiitos myös heille terveisistä ja käynnistä. Näin keväällä on ilo ottaa vastaan vieraita ja ottakaahan yhteyttä niin ktasotaan vierailumahdollisuuksia ryhmille ja tiimeille; kaikille löytyy kyllä aikaa kun sitä järjestettään!

Ei kommentteja: