1.5.08

vappu/helatorstai-iltana

Tänään on ollut helatorstai ja vappu. Minulle päivä oli enempi helatorstia. Olin aamulla Multian seurakunnan helatorstain sananjumalanpalveluksessa, jossa Multian kirkkoherra ja Keuruun rovastikunnan lääninrovasti Seppo Rahkonen saarnasi. Hän toimitti myös alttaripalveluksen. Tuntui hyvältä osallistua synnyinseurakuntani jumalanpalvelukseen monien tuttjen henkilöiden kera. Sen jälkeen olin seurakuntakodilla lyhessä vappujuhlassa, jossa oli tarjolla simaa ja kahvia ohjelman ohella.
 
Keuruun vappuun kuuluu Keuruun Soittajapoikien vappumatinea. Olimme siellä vaimoni kanssa. On ilo nähdä, kuinka lapset ja nuoret harrastavat hyvää musiikin parissa. Täysi tunnustus ohjaajille! Vappumatinean paikkana oli Keuruun kirkonkylän entinen kansakoulu, ns. Puukoulu ja nyt Kimarana tunnettu tapahtumien paikka keuruun koulukeskuksessa.
 
Illalla osallistuin yhteiskristilliseen vappuiltaan Keuruun kirkossa. Täten helatorstain kristillinen sanoma tuli sekä aamulla että illalla kuulluksi. Kannattaa käydä kirkossa, suosittelen niin itselleni kuin muillekin. Jumalan sanasta on aina antia elämään!

Ei kommentteja: