4.2.17

SM- hiihdot Keuruulla, Palkintojen jaossa

Keuruulla on kolmen päivän 3-5.2.2017 SM-hiihdot. Tapahtumapaikkana on jälleen Maastoliikuntakeskus tai uudemmalta nimeltään Liikuntapuisto hotelli Keurusselän ja entisen Keurusselän kasarmialueen välimaastossa. Vaikka kouluttavat sotilasjoukot lähtivät Keuruulta, täällä on vielä Kalettoman kasarmialue Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen käytössä, kuten on ollut aiemmin vuodesta 1940 alkaen Keuruun pioneerivarikon nimellä.


SM-hiihdot ovat jo toisen kerran Keuruulla. Välillä oli 2011 Skandinavia cup ja monet muut hiihtokisat kuten mm. loppiaisen maakuntaviesti jne. Lunta oli erinomaisen riittävästi, vaikka sitä ei paljon olekaan 10-20 cm.


Kunniatehtäväni on huomenna sunnuntaina osallistua SM- hiihtojen  miesten parisprintin palkintojen jakoon kello 14.00 ennen kisojen päätöstä. Tänään oli koko päivän läsnä kisoissa kaupungin edustajan läsnäoloroolissa kuten myös huomenna. Nyt illalla tulin juuri kaupunginjohtajamme Hannu Marssin isännöimästä kiitosillasta kisojen järjestäjille. Pidin päätössanat tilaisuudessa ja toivotin jatkossakin vastaavat kisat ja kesänkin eri tapahtumat tervetulleiksi Keuruulle.


Kiitän tässäkin kisojen järjestäjiä ja yli 250 hengen talkooväkeä! Ilman heitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos!

Ei kommentteja: