10.6.17

Helluntain ja juhannuksen välillä

Viime sunnuntaina oli kristikunnan kolmas suuri juhla, helluntai.

Päättyvällä viikolla sain olla kaupunginjohtaja Hannu Marssin ja kaupunginhallituksen uuden puheenjohtajan Markku Puron kanssa Oulussa keskiviikkona ja torstaina Suomen Yrittäjien kunnallisjohdon seminaarissa. Mukanamme oli myös Keuruun Yrittäjien puheenjohtaja Tapani Paasu. Maanantaina oli uusi kaupunginvaltuustomme jo järjestäytynyt ja valinnut uudet luottamushenkilöt lautakuntiin.


Perjantai kului valtakunnan suurimman runopalkinnon merkeissä Keuruulla. Vierainamme olivat runopalkinnon saajaehdokkaat esittämässä runojaan. Keuruun kaupunki kustantaa tämän joka neljäs vuosi annettavan palkinnon. Tänään lauantaina olin kaupungin edustajana jo vuosisatoja Keuruulla vaikuttaneen Lankkuan suvun sukujuhlissa hotelli Keurusselässä, jossa viikko sitten olin myös oman ylioppilasluokkani luokkakokouksessa.


Huomenna sunnuntaina on kolminaisuudenpäivä ja silloin olen avustajana konfirmaatiomessussa Keuruun kirkossa. Maanantai onkin sitten juuri valitun kaupunginhallituksemme ensimmäisen kokouksen päivä ryhmäkokouksineen ja tätä edeltää perehdyttäminen sähköiseen kokousmenettelyyn. Tulevalle tiistaille olin jo ilmoittautunut Kemijärvelle Eduskunnan järjestämään kansanedustajina toimineiden kesäkokoukseen, mutta peruin tämän toiveissa saada vihdoinkin hankkimani ohransiemenet maahan Multialla.


Toivon onnistuvani tässä, sillä loppuviikko on jo ohjelmoitu. Keskiviikkona on uuden kaupunginvaltuuston lainopillisten asioiden koulutuspäivä ja torstai ja perjantai menevät jälleen soteseminaarien merkeissä Jyväskylässä. Tulevana lauantaina olen häämessun avustajana Pihlajaveden kirkossa ja ensi sunnuntaina toimitan aikanaan vihkimäni avioparin rubiinihäiden siunauksen Keuruun vanhassa kirkossa. Seuraavan viikon maanantaina on taas juhannusviikon perinteinen edellisen vuoden tilinpäätösvaltuusto.


Täten ohjelmaa ja menoja riittää. Pidän myös tehtävistäni, itsehän olen luottamustoimiini halunnut ja kutsuja tehtäviin esitettäessä haluan vastata myöntävästi. Tarvittaessa järjestelen omia menojani.

Mutta samalla omat työt siirtyvät aina uudelleen.

Hyvää kesää ennen juhannusviikkoa!

Ei kommentteja: