9.6.21

Hyvää alkukesää kohti juhannuksen suvea!

Sinulla Hyvä Blogini Lukija ovat varmasti monet kiireet elämänvirrassasi. Niin on minullakin. Pitäisi vielä vanhanaikaiset ja periaatteelliset ohran ja kauran kylvötkin noin reilu 2 hehtaaria saada 15.6. mennessä maahan. Eri asiat ml. kunnallisvaalien lehtikirjoitukset ovat vieneet aikani.

Lisäksi vanha kunnon sininen Fordson major vm 1958 hieman omasi käynnistysvaikeuksia ja menetin muutaman päivän, jolloin olisin voinut kyntää ja muokata sillä. Kevään hyvät viileät sääskivapaat kaksi viikkoa käytin pellon ojien ja osin jo pelloillekin tunkevien pajujen poistamiseen raivaussahalla, Ettei kylänväen tarvitse huomautella asiasta. Annoin heille hyvän äänenkuuluvuuden iltoina iltamusiikkia raivaussahalla yli kello 22 aikaan asti! Ja kyllä tämä oli huomattukin! Eri syistä kahtena ja kolmenakin vuonna nämä raivaukset olivat jääneet tekemättä tähän kevätkauteen, koska syksyllä ovat hirvikärpäset ei homma onnistu nykyään syksylläkään- 

Vielä muutama "käärmepensaikko" on vielä käsittelemättä. Nyt helle ja runsaat itikat siirtävät tätä viileämpiin aikoihin. Aion laittaa siemenistä vielä runsaastikin mm. lehtikaalia maahan, sato ennättänee loppusyksyksi. En osta taimia niiden mahdollisten lehtokotiloiden takia, vaan kasvatan kaiken siemenistä.

Hyvää alkukesän aikaa kohti juhannuksen suvea!


Ei kommentteja: