3.4.23

Kiitän äänestäjiäni Uudellamaalla!


 
Hyvät äänestäjäni Uudellamaalla!

Hyvä Äänestäjäni!

Kiitän Sinua ja teitä jokaista!

Ehdokkuus avasi mahdollisuuksia vaikuttaa. Suomalaiseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen on monia mahdollisuuksia. Niistä demokraattisin avautuu vaaleissa.

Siksi halusin olla ehdokkaana juuri käydyissä eduskuntavaaleissa. Te jokainen äänestitte mielestäni parhainta mahdollista ehdokasta. Siksi ihan itse halusin olla ehdokkaana, kun minua siihen myös Keskustan johdonkin taholta pyydettiin.

Äänenne oli tarpeen, vaikka en tullutkaan nyt valituksi työpaikalleni eduskuntaan. Ehdokkuuteni tavoite oli myös päivittää ja uudistaa monet vaikuttamisen verkostot ja siihen Uusimaa pääkaupungin yhteydessä tarjosi mitä parhaimmat mahdollisuudet.

Vaikuttamistyöni jatkuu eri arjen ja elämän asioissa myös eduskuntatalossa, saan liikkua aiemman kansanedustajatyöni perusteella henkilökortin kanssa  talossa.

Äänestäjänä vaalinumerolleni 385 olet tehnyt mitä viisaimman valinnan! Se velvoittaa minua jo nyt kohti seuraavia eduskuntavaaleja! En luovuta, vaan taistelen niiden asioiden puolesta, mitkä tunnen oikeiksi!

Ota edelleen yhteyttä!

Suuret Kiitokset Sinulle!

Lauri Oinonen
050 5113083
lauri.oinonen@hotmail.fi




Ei kommentteja: