1.3.07

Kalevalan päivän illalla

Kalevalan päivän illalla ennätän hetken täydentää blogiani. On ollut hirveän kova kiire vaalilehteä tehtäessä. Useimmat keskisuomalaiset saavat Laurin Viestin keskiviikkona 7.3.2007 ennakkoäänestyksen alkamispäivänä. Laurin Viestin pitäisi tulla jokaiseen kotiin Keski-Suomessa. Jos satut kuitenkin jäämään ilman lehteä, voit ottaa yhteyttä avustajaani osoitteella katri.mansikka-aho@eduskunta.fi, niin hän lähettää lehden antamaasi osoitteeseen. Mahdollista on, että eri jakelutyypeistä johtuen voi pieniä katveita esiintyä tai voi tulla muita jakeluhäiriöitä. Minun kannalta on hyvä saada palaute, jos jakelussa on virheitä. Toivon saavani myös muutoinkin palautetta lehdestäni.
 
Laurin Viesti tulee aivan pian myös sähköisenä versiona. Sinne pyritään avamaan linkitys sivuiltani www.laurioinonen.net.
Olen toki liikkunut maakunnassakin. Keskimäärin 400 kilometriä on kertynyt joka vuorokausi ajamaani matkaa. Vielä tuntuu siltä, että missään ei ole siltikään liikuttu. Keski-Suomi on pitkien etäisyyksien maakunta.
 
Vaalitoreilla on ollut ilo kohdata tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Liikkumisistani kerron paikallislehdissä pikkuilmoituksin. Toivottavasti satumme kohtaamaan arjen ja elämän asioissa.

Ei kommentteja: