10.4.07

Tervehdys Eduskunnasta!

 

Pääsiäisen tauon jälkeen jatkamme työtä täällä Arkadianmäellä.

Hallitusneuvottelut ovat käynnissä ja elämme sen suhteen intensiivistä aikaa.

Omalta osaltani pidän tärkeänä paikkaa Pohjoismaiden Neuvostossa ja myös työ liikenne- ja viestintävaliokunnassa on tavoitteena, sillä Keski-Suomen tie- ja liikenneasiat on saatava kuntoon! Valtion saamat tulot liikenteeltä ovat moninkertaisesti suuremmat kuin valtion liikenneväyliin käyttämät menot. On kohtuullista vaatia kansalaisten yhdenvertaisuuden nimissä, että myös haja-asutusalueiden liikenneverkon rakentamiseen nykyiset vaatimustasot täyttäväksi käytetään riittävästi varoja. Haja-asutusalueilla asuvat joutuvat maksamaan liikkumisestaan muita kansalaisia enemmän, koska välimatkat ovat pitkiä Unohtamatta kotipaikkaani Haapamäkeä, olen tehnyt tänään toimenpidealoitteen Haapamäen Uusi Nousu-projektista. Aloitteella pyrin hakemaan taloudellista tukea kotipaikkani Projektille laajentaa toimintaa ja yhteistyötä elinkeinoelämän, matkailun, asuntoalueiden rakentamiseen, kulttuuri, koulutuksen ym. sektoreilla

 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Koska Keuruun kaupungilla tuntuu olevan kampanja paluumuuttajien saamiseksi takaisin Keuruulle, olen erittäin iloinen huomatessani edustajan innostuksen jatkaa asioiden kuntoon saamista puhuttaessa haja-asutusalueiden teistä. Itseäni vanhana Liesjärveläisenä kiinnostaa erityisesti edelleen vanhan Myllymäentien tulevaisuuden näkymät, esim. saako ko. tie ikinä asfalttipäälystettä Liesjärvelle asti. Tämä seikka olisi varmasti omiaan lisäämään enemmänkin paluumuutto innostusta, kuin esimerkiksi kotiini jaetut komeat esitteet Keuruusta.
Hyöty olisi muutenkin pitemmällä tähtäyksellä varmasti havaittavissa veroeurojen lisääntyvässä määrässä, sillä itsekin tulisi varmasti käytyä enemmän kyläilemässä Keuruulla ja Liesjärvellä kun tie olisi kunnossa, eikä tarvitsisi pelätä auton puolesta. Käyntien lisääntyessä jättäisin enemmän ja enemmän euroja keuruulaisille yrittäjille, vaikka en heti olisi takaisin muuttamassakaan. Varmasti monet Liesjärven kesäasukkaat olisivat myös mielissään ja saattaisivat rantautua asunnoilleen aikaisemmin keväällä, kun ei tarvitsisi pelätä ainaisia kelirikkoja.
Olet hyvällä asialla Lauri. Hyvää kevään jatkoa kaikille!