13.9.08

Veljekset Lehtomäki Oy:n juhlassa

Lauantaina 13.9.2008 olin aamupäivällä Jyväskylän kävelykadulla Keskustan teltalla tapaamassa niitä henkilöitä, jotka halusivat tulla keskustelemaan kansanedustajien kanssa. Arjen ja elämän eri kysymykset nousivat esille. Näitä olivat metsäasiat, bioenergia, eläkkeet, lapsiperheiden toimeentulo ja eri henkilökohtaiset elämän murheet.
 
Illalla osallistuin Keuruulla multialaisen Veljekset Lehtomäki Oy:n 35-vuotisjuhlaan. Upeat  onnittelut Lehtomäen veljeksille ja heidän työntekijöilleen Keurusseudun ja maakunnan metsissä tehdystä metsäkoneurakoinnista! Ihailen henkilökunnan uskollisuutta yrityksen palveluksessa. Monet saivat ansaitun tunniustuksen pitkäaikaisestakin palvelustyöstä saman yrityksen eri tehtävissä. Hyvä työnantaja ja hyvät työntekijöt ovat kohdanneet erinomaisella tavalla.
 
Työ metsissä jatkuu ja nythän vasta tekijöitä tarvitaankin, kun tavoitteena on täyttää 15 miljoonan kiintokuutiometrin määrä, joka jää puuttumaan Venäjän puutullien vuoksi. Tämä puumäärä on löydettävissä Suomen metsistä. Tähän kuitenkin tarvitaan tekijöitä. Onneksi heitä on ja pari viikkoa sitten Jämsänkoskella olleet FinMetko- messut osoittivat minulle sen, että on hyviä nuoria, jotka ovat kiinnostuneet metsäalasta. Siksi tulevaisuus näyttää hyvältä.

Ei kommentteja: