25.10.08

Pohjoismaiden Neuvoston 60. yleiskokoukseen Helsingissä 26-29.10.2008

Omassa eduskuntatyössäni kansainvälisyyttä edustaa Pohjoismaiden Neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsenyys. Päättyvän viikon keskiviikkoaamulla oli eduskunnassa yleiskokousasioita valmistellen Suomen valtuuskunnan kokous. Ellei PN:n yleiskokousta olisi, saisin maakunnallisen työn ja omien asioiden viikon alkavasta viikosta. Kun kokous on nyt Helsingissä ja itse kokousten osalta eduskuntatalossa, ei tarvitse lähteä ulkomaille. Helsinki on aina lähellä verrattuna muihin naapurimaihinkin. Maanantai-iltana tulen vielä Helsingistä Keuruulle kaupunginvaltuustoseminaariin.
 
Huomenillalla selviävät myös kunnallisvaalien tulokset. Saa nähdä jatkuuko valtuustotyöni. Sen päättävät äänestäjät. Pohjoismaiden Neuvoston kokousten yhteydessä pidetään myös ministerineuvoston kokoukset samassa paikassa. Itämeren kysymykset tuovat uuden ajankohtaisuuden yhdessä balttien kanssa PN:n työskentelyyn. Yleiskokouksen yhteydessä pidetään myös valiokuntien kokoukset. Minun valiokuntani on elinkeinovaliokunta. Ainakin osa PN.n yleiskokouksen istunnoista tulee myös televisiosta ja eduskunnan nettitv:n kautta kaikki sen istunnot kuten eduskjunnan omatkin istunnot. Näin voit sinäkin aikasi salliessa seurata PN:n työskentelyä!
Jos et ole vielä äänestänyt Keuruun valtuustovaaleissa, olen käytettävissä edelleen numeroni 62 kautta. Kukaan ei mene ilman ääniä, minäkin tarvitsen!

Ei kommentteja: