29.10.12

FW: Liitettäväksi lauri oinosen bolgeihin



Kiitos äänestäjilleni!

Kunnallisvaalit ovat nyt ohi. Suuret Kiitokset 370 äänestäjälleni! Te sen teitte, kultamitalipaikka Keuuruun kunnallisvaaleissa! Jokainen olette tekemäsää suurta asiaa äänestäessänne valintani puolesta, sillä alkavalla valtuustokaudella ratkaistaan monia tärkeitä asioita. Keuruun tulevaisuus on aivan perusteissaan nyt lujan ja sitkeän puolustamisen asia ihan oman kunnan itsenäisyydestä alkaen. Luotan Keuruun itsenäisyyteen jatkossakin.

Kuntaliitos ei Keuruun kohdalla ratkaise mitään ongelmaa, mutta synnyttäisi suuren määrän lisää. Nyt tulevalla valtuustokaudella kuntaliitos taloudellisena faktana merkitsisi meille korkeampaa veroprosenttia ja lisää velkaa siinäkin tapauksessa, että joutuisimme itsenäisenäkin nostamaan veroprosenttia. Liitoksen myötä joutuisimme nostamaan vielä enemmän. Vaara olisi myös kansalaisille tärkeiden palvelujen joutuminen esim. Mänttään, jos liitos olisi Mänttä-Vilppulan kanssa, kuten jotkut asioita enempi tuntematta haluavat.

Kuntatalous on suuri haaste valtion osuuksien vähetessä nykyisen hallituksen budjettiratkaisujen seurauksena kunnille perustaråpeisiin tulevien valtionosuuksien vähetessä ensi vuodellekin yli kaksi miljoonaa euroa. Nykyhallitus kurittaa kuntia, jotta se saa antaa rahaa EU:lle eurokriisin hoitoon, johon me Suomen veronmaksajat emme ole millään tavoin syyllisiä.

Nyt on kuitenkin hyvä mieli ja kiitollisuus päällimmäisenä luottamuksesta ja sen kanssa on hyvä käydä kovimpiinkin taistoihin keuruulaisten puolesta! Sissisotana koetan saada valtion toimintaa myös kasarmialueellemme. Puhutaan siitä vasta sitten, kun jotain on saatu aikaan.

Kiitos tuestanne!

Lauri Oinonen

Ei kommentteja: