13.7.13

FW: Katsotaan ensiksi eurovaalit




From: lauri.oinonen@hotmail.fi
To: eija.ruoho@almamedia.fi
CC: toimitus.suurkeuruu@almamedia.fi
Subject: Katsotaan ensiksi eurovaalit
Date: Sat, 13 Jul 2013 22:55:59 +0300



Politiikan terveisiä Lauri Oinoselta. "Katsotaan ensiksi eurovaalit".

Eri henkilöt kautta maan ovat kyselleet poliittisista suunnitelmistani. Heille olen vastannut:"Katsotaan ensiksi eurovaalit, jotka ovat keväällä 2014." Keskusta nimeää tulevan syksyn aikana ehdokkaansa tulevan kevään eurovaaleihin. Keski-Suomesta ei ole vielä ollut miltään taholta tähän mennessä meppiä EU:n parlamentissa. 

Tämä puute tulee korjata seuraavissa eurovaaleissa. Lähtökohtaisesti keskisuomalaisella ehdokkaalla on koko maa ympärillään. Euroopan Unionin vaaleissa ei täältä olisi vaalipiirin rajan kiroja. Haasteena on vaalien valtakunnallinen laajuus, mutta sopivilla teemoilla ja maakunnallisella äänestysaktiivisuudella ahkera ehdokas voisi jopa tulla valituksikin. 

Siksi maan eri puolilta tulleiden kyselyiden ja keskustelujen rohkaisemana olen alustavasti matalalla profiililla ilmaissut Keskustan Keski-Suomen piirille ja puoluesihteeri Laaniselle olevani tarvittaessa valmis eurovaalien ehdokasasetteluun. Haluan nähdä kuinka tässä asiassa tilanne käy kehittymään ja ajankohtaisimman vaalin toimin aina vuorollaan.




Ei kommentteja: