8.4.19

Eduskuntavaaliviikolla 2019

KRISTILLINEN ARVOPERUSTA ON LÄHTÖKOHTANI

Olen ehdokkaana NYT HELSINGIN vaalipiiriissä Suomen Keskustan ehdokkaana vaalinumerolla 258. Minulle yhteiskunnallinen osallistuminen on kutsumus ja todella ihan aidost sanon tämäni. Vanhempani lähettivät minut oppikouluun aikana, jolloin kaikki oli maksettava itse ja siirtarjaisella asutustalla oli rahasta tiukkaa. Isäni halusi minusta tulevan aikanaan tavallisten ihmisten  puolustajan. Hän näytti  minulle 11 vuotiaana Suomen Eduskuntataloa, kun olimme palaamassa siirtokarjalaisen Jaakkimassa syntyneen isoisäni Israel Oinosen hautajaisista.

Haluan niiden hmisten ottavan toisissaan kansanedustajan työn, jotka siihen kulloinkin tulevat valituiksi. Tiedän kollegoja tähän astisen eduskuntatyöni ajoita, jotka myös halusivat ottaa eduskuntatyön tosissaan. Toisaalta on oltava oikealla tavalla nöyrä, jotta voisi nähdä kokonaisuuklsia, mitkä ovat enemmän kuin itsestä nousevat asiat.

Nyt Helsingissä kuten muuallakin on loppurutistuksen aika saada esille sanomaa, mitä haluan valitsijoiden tietoon, jotta äänestäjät voisivat tehdä ratkaisunsa.
Koen ,etä en oikain saa viestejäni äänestäjien tietoon. Helsinki on laaja. Haluan olla lähtökohtaisesti kansanedustaja, joka perustaa työnsä kristilliselle arvoperustalle- Se on kestävä nytkin.

Muistan hyvin Maalaisliiton vaalijulisteen ollessani pikkupoikana käymässä äitini syntymäkodissa Ylivieskassa. Snä oli Raamattu ja Lakikirja sekä niihin niojaava käsi ja teksti: "Näihin nojaa Maalaisliitto".Tuo on hyvä arvoperusta nytkin, sillä elämän arvot ovat pohjimmiltaan ikuiset, vaikka monet asiat ympärillä muuttuvatkin.
Oikea ja väärä eivät muutu. Ihmisen tulkinnat muuttuvat ja erehtyvät. Mutta Jumalan sana ei muutu.

Siksi haluan eduskuntatyössäni nojautua Jumalan sanan noudattamiseeen  ja seuraamaan sen  ikuisia elämän ohjeita. Jumalan sanan edessä on oltava nöyrä ja noudatettava sitä mikä sieltä avautuu totuudeksi. Jumalan sana on kartta ja omatunto kompassi. Eiköhän niillä tulla edelleenkin toimeen niin elämässä kuin eduskuntatyössäkin. Toivon näihin vaaleihin käytävän rukouksen mieleellä. Itse rukoilen Jumalan tahdon tapahtmista niin minun kuin meidänkin tykönämme.

Ehdokasnumeroni Helsingissä on 258. Jos olet kanssani samoissa ajatuksissa, kerro numerostani  258 muillekin. Ehdokas LAURI OINONEN KIITTÄÄ!

Ei kommentteja: