13.1.13

Nuutinpäivänä 2013

Joulunaika on jo edennyt Nuutin päivään. Joulukuusi on jo viety pois olohuoneestamme. Sähköiset joulukyntteliköt saavat vielä palaa ainkin kynttilänpäivään asti. Monet joulukukat jatkavat vielä kukkimistaan. Maapallon vuodenkierron Pohjolan pimein kuukausi on jo ohitse reippaastkin. Tähän aikaan tammikuun talvessa voi olla iltapäivän hienoja sinisiä hetkiä. Näin on nytkin.

Olen mielihyvin toiminut Keuruun seurakunnan vs. 2.kappalaisena, jonka viran haltija Jari Honkakari on nyt aloittanut työnsä Israelissa. juuri nyt sielläkin lunta ja talvi ihan lumen keskellä kuten meilläkin Suomessa. Noin lämpimillä seuduilla lumi kuitenkin lähtee nopeasti pois.

Keruruun kaupungissa on jo kaupunginhallitus kokoontunut aiemmalla kokoonpanolla. Viime perjantaina oli yhtenä kolmesta keuruulaisesta Sastamalassa koulutuskuntayhtymän luottamushenkilöiden jakopalaverissa. Huomenna tapaan Keuruun kaupungintalolla kunnallisneuvos Olli Haapasen historiankirjoituksen merkieissä. Päivällä on vuorossa kehittämiskeskustelut kaupunginjohtaja Timo Lounan kanssa ja sen jälkeen kaupunginhallitus tutustuu Tiwin teollisalueen ajankohtaisiin asioihin ennen varsinaista illan kokousta.

Uusi kaupunginvaltuusto aloittaa tammikuun viimeisenä maanantaina perinteisen tavan mukaan. Lehdissä onkin jo kerrottu keskeisimpien luottamuspaikkojen jaosta. Uusi kaupunginvaltuusto vahvistaa ne ja uudet toimielimet pääsevät tehtäviinsä tämän jälkeen. Aika, johon käymme, ei ole vailla haasteita. Katson kuitenkin luottavasti tulevaisuuteen, koska luotan hyvään yhteistyötahtoon.

Ei kommentteja: