1.1.13

Uudenvuodenpäivänä 2013

Uudenvuodenpäivänä 2013

Kiitos kuluneesta vuodesta 2012! Hyvää a lkanutta vuotta 2013!

Joulunaika on jo uudenvuodenpäivän illassa. Aika on rientänyt nopeasti. Olen iloiten toiminut Keuruun seurakunnan palveluksessa toisen kappalaisen sijaisena ja samalla hoitanut myös jouluksi sattuneen flussakuumeen saaneen kollegan tehtäviä yhdessä kirkkoherra Ossi Poikosen kanssa. Lisäksi jo perunankaivun aikaan syksyllä lupauduin Multian kirkkoherra Seppo Rahkosen pyynnöstä tehtäviä Multialla tapaninpäivästä vuoden loppuun.

Sain pitää joulupäivän jumalanpalvelukset sekä Keuruun että Haapamäen kirkoissa ja tapaninpäivänä sekä Keuruun että Multian kirkoissa. Jouluaaton kirkon pidin Haapamäen kirkossa. Lisäksi jouluaattona olimme kanttori Heikki Koljosen kanssa Pihlajaveden Rekolan ja Koipikankaan hautausmaiden aattohartauksissa. Joulunjälkeisenä sunnuntaina Keuruun kirkossa oli rovasti Jari Honkakarin ja hänen Leena-puolisonsa Israelin lähetystyöhön siunaamisen messu. Juuri Jari Honkakarin sijaisena olen toiminut ja toimin ainakin maaliskuun loppuun eli pääsiäiseen saakka aklkaneen vuodenkin puolella.

Iloitsen siitä, että saan palvella seurakuntatössä. Kuten kirkkovaltuuston puheenjohtajalle Esa Ryynäselle totesin, koen saavani työstäni itselleni enemmän kuin olen pystynyt antamaan. Tänään pidimme kanttori Kaja Jantsikenen kanssa uudenvuodenpäivän messun Keuruun kirkossa. Siinä luin tasavallan presidentti Sauli Niinistön rukouspäiväjulistuksen kahdesta ekumeenisesta rukouspäivästä vuodelle 2013. Tasavallan presidentin sanat olivat todella hyvät. ne sisälsivät selkeän kristillisen sanoman. Iloitsen suuresti myös siitä, että hän toivotti uudenvuoden päivän puheessaan Jumalan siunausta. Juuri tätä tarvitsemme ja ehkäpä enemmän kuin tajuammekaan.

Ei kommentteja: