14.3.22

Suomen suurin uhka tuleekin EU:sta!

Suomessa pelätään, voisiko sama mitä tapahtuu Ukrainassa, tapahtua Suomessakin. Ymmärrän tämän kansalaisten aidon pelon. Olen saanut rauhoitella realismilla asioista aidosti huolestuneita. Tällä kirjoituksella myös haluan rauhoitella sodan uhkaa pelkääviä. Mutta haluan havahduttaa havaitsemaan todellisen ja realistisen uhan, mikä etenee ilman tykkien ääntä, lentopommituksia ja rakettien räjähdyksiä.

Sotilaallinen uhka ei kohdistu Suomeen, koska maanpuolustuksemme kyky tiedetään ja erityisesti ulkomailla. Siksi kukaan halua sotilaallisesti hyökätä maahamme. Mutta todellinen uhka tuleekin nyt EU:n komission taholta. Suomen metsätalous on vakavasti uhattuna, kun nyt todella suomalaisesta maaseudusta esitetään luonnonsuojelureservaattia. Perusteltu kysymys kuuluu, millä oikeudella EU on käymässä suomalaisten elinkeinoon?

Millä oikeudella EU uhkaa jäsenmaatansa - suomalaisten yksityisomistuksista pyhintä, metsää?

Metsäklusteri on Suomen kansantalouden selkäranka suoraan ja monin eri tavoin seurannaisvaikutuksin. Itse asiassa tässä maassa ei voitaisi edes asua ja toimia ilman metsätaloutta. Emme omaa sellaisia luonnon vesi- ja lämpöenergioita ja merien mahdollisuuksia kuin samoilla leveysasteilla on Islannissa. Väitän suomalaisen maa- ja metsätalouden mahdollistavan välillisesti nykyajan elinkeinojen toimijoille mahdollisuudet tässä maassa.

Suomessa on metsätalous maailman tehokkainta elinvoimaisen luonnon hiilensidonnan ja ympäristön hoitoa. Sama koskee myös maatilatalouttamme kaikissa muodoissaan. Siksi EU komission hyökkäys Suomeen on torjuttava. Nyt ei ole mielestäni asioissa enää neuvoteltavaa, koska niissä Suomi aina häviää. Nyt on sanottava sanat suoraan. 

Ellei EU komissio peru aikeitaan, esitän vaihtoehtona Suomen eroamista EU:sta. 


Ei kommentteja: