13.2.23

Keskustalla on hyvät mahdollisuudet

Keskustan gallup-kannatus sukeltaa. Mutta tämä ei ole koko totuus eikä ainakaan vaalituloksen osalta.
Äänestäjät ratkaisevat vaalituloksen nyt tänä keväänäkin. Itse olen nyt ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä ja edelleen Keskustan listalla.

Uusimaa on uusi mahdollisuus, missä vaalimatematiikka voi tarjota yllättävänkin hyvät mahdollisuudet.
Havaintojeni mukaan Keskustalla on Uudellamaallakin erittäin hyvät ja innostuneet ehdokkaat. Yhdessä voimme yllättää galluppien ennusteet mitä todennäköisimmin.

Henkilökohtaiset äänet eri ehdokkaille takaavat paremman tuloksen Keskustalle, kuin tällä hetkellä mielipiteet kyselyissä antavat. Henkilökohtaisesti pidän hyvinkin todennäköisenä, että Uudellamaalla Keskusta saa ainakin yhden eduskuntapaikan lisää. Keskustan ehdokaslista Uudellamaalla on havaintojeni mukaan lista aktiivisista ja innokkaista ehdokkaista.

Oma tavoitteeni on mitalisija nyt Uudellamaalla. Nyt on osattava tehdä oikeita toimia ja oikeaan aikaan. Vaikka nyt olen ehdokkaana Uudellamaalla, olen kirjoilla Keuruulla. Tänäänkin osallistun etäyhteydellä Keuruun kaupunginvaltuuston kokoukseen. 

Suomen poliittisessa kentässä tarvitaan Keskustaa entistä enemmänkin rakentavana ja yhteistyöhön kokoavana aktiivisena toimijana. Tuloksia ei tehtäne riitelemällä ja vastakkainasetteluilla, vaan rakentavalla yhteistyöllä omista tavoitteestaan tinkimättä mutta muitakin kuunnellen ja arvostaen koska asiamme ovat yhteiset. 

Eduskuntatyö on opettanut kolmella vaalikaudella minulle yhteistyön arvon, silloin saa omatkin asiat perille. 

Ei kommentteja: