11.6.14

Tervehdys Keskustaväelle

 
 
 
Hyvä Ystävä Keskustan Turun puoluekokouksessa!
 
 
Tervehdin Sinua tässä sanalla. Tällä kertaa en ole tilaisuudessa pääsemään puoluekokoukseemme, koska olen luvannut  auttaa kotiseurakuntaani kevätkesän konfirmaatiojumalanpalveluksissa Keuruulla. Arvostan sitä, minua halutaan kutsua kunniakkaaseen tehtävään, jonka haluan tehdä talkoopalveluksena kantaakseni omaa osuuttani seurakuntayössä.
 
Tiedän, että meillä ovat parhaat voimat maakunnastamme nyt Turussa Keskustan puoluekokouksessa. Asiat esityslistalla ja eri valinnat ovat tärkeitä. Samalla Suomen suurin puoluekokous, jollainen Keskustan puoluekokous nytkin on, osoittaa yhteisen kansanliikkeemme voiman. Juuri nyt yhteiskuntaamme tarvitaan alkiolaiselta arvopohjalta kumpuavaa vaikuttamista ja tavallisen kansalaisen huomioon ottavaa näkökulmaa.
 
Meillä on aatteellinen perusta. Se on lähtökohta tulevaisuuden tekemiselle. Ihminen perustarpeineen on nytkin sama kuin Santeri Alkion tai Kyösti Kallionkin päivinä vaikka ulkonaiset asiat ympärillämme jatkuvasti muuttuvatkin. Meidän ei tarvitse elää arvojen kvartaalitaloudessa. Voimme luottavaisesti katsoa tulevaisuuteen ja tehdä sitä yhdessä.
 
Haluan antaa oman panokseni yhteisten tavoitteittemme saavuttamiseksi. Siksi olen Keskustan piirikokouksen valitsemana kansanedustajaehdokkaana. Haluan uudelleen jatkaa eduskunnassa työtäni ihmisten asioiden parissa maaseudun ja maakunnan
parhaaksi. En halua väheksyä pieniltäkään tuntuvien asioiden ajamista, sillä niistä arki ja elämä koostuvat. Minulle jokaisen asiat
ovat tärkeitä.
 
Haluan olla  edelleen kansan palvelija eduskunnassa aloittein, kyselyin, puheenvuoroin ja valiokuntayön kautta, jos tähän annetaan
riittävä luottamus. Haluan myös olla työssä paikalla, viime vaalikaudella sain olla läsnä ilman poissaoloja täysistunnoista. Olen kiitollinen nöyrästi siitä, että mikään sairauskaan ei aiheuttanut poissaoloja. Tavoitteeni on edelleen äänestäjieni asettama, "saisko olla, poissaoloja nolla!"
 
Toivon minuun otettavan yhteyttä eri asioissa. Puhelimeni on 050-5113083, postiosoite edelleen Lauri Oinonen Riihontie 6,  42800 Haapamäki ja sähköpostini on lauri.oinonen@hotmail.fi,  kiitän yhteydenotoista.
 
Hyvää Turun puoluekokousta Juhannuksen Suvea!
 
 
Lauri Oinonen
kansanedustajaehdokas
Keski-Suomi
Keuruu

Ei kommentteja: