29.6.14

Sunnuntaina, Pietarinpäivänä 29.6.2014




Iloitsen  monista hengellisistä kesäjuhlista. Jumala siunatkoon ne ja niiden sanoman. Joudun kuitenkin vahvasti ihmettelemään sitä, miksi nämä eivät saa sijaa YLE:n ohjelmissa ja uutisissa? Hengellisissä kesäjuhlissa on paljon väkeä, mutta YLE:n uutisointi tuo esille vain PRIDE-viiikkoa ja vieläpä nyt sunnuntaina siihen liittyy televisioitu jumalanpalvelus, vaikka olisi mielestäni ollut todella aiheellisempaa viedä tv-kamerat hengellisille kesäjuhlille ja televisioida sieltä jumalanpalvelus koko kansalle.
 
Olipa TV:n ja YLE:n uutisointi mitä tahansa, se ei muuta tosiasioita. Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja avioliitto on luomisjärjestyksen mukaan tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Ihmiset voivat erehtyä vahingokseen, mutta Jumala ei sanassaan ja teoissaan erehdy. Säälin YLE:n toimintaa ja olen huolestunut Helsingin hiippakunnan hengellisestä tilasta. Onneksi minun ei tarvitse olla siellä pappina.
 
Kiitän eduskunnan lakivaliokuntaa oikeasta ratkaisusta avioliittoasiassa ja toivon Jumalan johdatusta ja luomisjärjestyksen mukaista viisautta koko eduskunnalle, kun se syksyllä päättänee avioliittolaista. Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. EU ja länsimaat vieraantuvat Jumalan sanan ikiaikaisesta totuudesta vahingokseen, kuten aikoinaan rappeutui Rooman imperiumi.
 
Mutta Jumala johdatti Konstantinus Suuren maailman tulevaisuuden tekijäksi. Toimiiko Jumala nyt Venäjän kautta, joka haluaa selkeästi puolustaa Jumalan sanan totuutta luomisjärjestyksen mukaan. Varma on se asia, että joka Jumalan sanan mukaan haluaa toimia saa myös Hänen siunauksensa.
           

Ei kommentteja: