27.5.15

Onnea ylioppilaille ja valmistuville!

Onnea ja siunausta!
 
Kevään ylioppilaiden nimet on julkaistu. Onnea uusille ylioppilaille! Omasta Keuruun yhteiskoulusta valmistuivat ensimmäiset ylioppilaat 50 vuotta sitten. Itse olin vuorossa pari vuotta myöhemmin. Nyt Keuruun lukion ylioppilaat sijoittuivat tilastojen mukaan maan parhaimpaan neljännekseen. Tästä erityiset Onnittelut ja Kiitokset myös opettajille!
 
Myös monia valmistujaisjuhlia on kevään aikana. Onnea kaikille! Menestystä heille, joille on edessä työelämä! Vaikka tällä kertaa eri olisi onnistumista tullutkaan, sen aika tulee. Näin uskon vahvasti. Näin katson omalle kohdallenikin.
Vaikka en nyt tullutkaan valituksi työhön takaisin Suomen eduskuntaan, huolimatta Keuruun ykkössijasta, katson luottavasti seuraaviin eduskuntavaaleihin.
 
Tulevaisuus ei synny itsestään, se on itse tehtävä. Ylioppilailla ovat edessä pääsytutkinnot tai sotaväki hetken juhlan jälkeen. Valmistuvilla työnhaku ja työelämän haasteet.  Mutta nehän ovat elämän tarkoitus arkeen, jota varten opintoja on käyty. Onnittelen myös normaalisti lukuvuoden päättäviä! Koulu ja opinnot jatkuvat taas kesän jälkeen ja elämä vie eteenpäin. Jumala johdattakoon ja siunatkoon jokaista!

Ei kommentteja: