22.2.08

22.2.2008 taas liikenneministeriössä

Nyt ovat erityisesti liikennesektorin asiat työllistäneet loppuviikosta paitsi valiokunnassa niin muissa yhteyksissä. Eilen torstaina liikenne- ja viestintävaliokunta vieraili Taksiliitossa. Tavoitteena on saada säilymään taksipalvelut edeleen kirkonkylissä ja kylilläkin ilman että ne keskittyisivät vain keskuspaikoille. Tämä vaara on olemassa yrittäjävaihdosten yhteydessä ja kuntaliitosten myötä. Myös maaseudulla tarvitaan taksipalveluja lähipalveluina.
 
Tänä aamuna kahdeksalta tapasin kotipaikkakunnan loinja-autoyrittäjää Jukka Mäkelää ja Salosta olevaa toimitusjohtaja Matti Vainiota. Kävimme liikenneministeriössä tavoitteenamme yrittäjävetoisen linja-autoliikenteen ja sen palvelujen turvaaminen jatkossakin. Kuljetusalan (SKAL) yrittäjiä tapasin aamupäivällä Keskustan eduskuntaryhmän vieraina. Myös oman maakunnan kuljetusalan yrittäjät pitävät kiitettävästi yhteyksiä.
 
Edelleen olen järjestellyt Suomenselän junaliikenteen puolesta ensi keskiviikolle lähetystökäyntiä liikenneministeriöön. Liikenne koskettaa tavalla taikka toisella jokaista. Sen tulisi olla sellaista, että elämä on sujuvaa kaikilla.

Ei kommentteja: